Robotgräsklippare

  Hos oss på Maskiner Skog och Trädgård får du den information och service du behöver för att välja rätt robotgräsklippare. Med modeller av toppkvalité från Husqvarna och Honda är vi med dig hela vägen från installation, service och vinterförvaring av din robotgräsklippare. Vi är måna om dig som kund och vill att det ska vara lätt för dig att ha en fin trädgård.   

  Få mer tid till det du vill ägna dig åt - införskaffa en robotgräsklippare som en ny medlem i familjen.  

  Robotgräsklippare från Husqvarna

  Husqvarna har arbetat i över 20 år med att utveckla robotgräsklippare. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap i kombination med innovativa tekniska lösningar kan du lita på att Husqvarna Automower® robotgräsklippare tar hand om din trädgård med perfekt resultat. 

  Atomower® är batteridriven, arbetar tyst, självständigt och ofta i oregelbundna mönster för ett så bra resultat som möjligt. Kontrolldisplayen fungerar som en mobiltelefon vilket gör det väldigt lätt att ändra inställningar efter dina behov. Regn eller mörker hindrar inte den tystgående Automower®, och om någon försöker stjäla den kommer den inte att fungera. 

  Det enda som behövs för att få igång Automower® är en installation utefter din trädgård. Vi hjälper dig gärna med den! När den är gjord kan du lugnt sitta ner och titta på när Automower® gör arbetet åt dig. Du kan även med gott samvete gå till jobbet eller åka på semester utan att behöva tänka på din gräsmatta. Automower® sköter själv jobbet och när den behöver laddas hittar den själv till sin laddstation. 

  Oavsett om du har en enklare eller mer komplex trädgård klarar Automower® av klippningen, tack vare sina stora hjul kan den arbeta på ojämna gräsytor och hantera lutningar upp till 45%. Automower® skadar heller ingen, dyker ett hinder upp, oavsett träd eller barn, backar den bort från det och väljer en ny väg. 

  Det finns flera Automower® modeller att välja mellan. Välj en modell som passar ytan som ska klippas och hur förhållandena ser ut i just din trädgård. 

  Husqvarna Automower® modeller


  Husqvarna Automower® 105
  För mindre öppna gräsytor upp till 600 m². 3-hjulig och kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 25%.

  Husqvarna Automower® 310
  För mellanstora och mer komplexa gräsytor upp till 1000 m². Husqvarna Automower® 310 är en 4-hjulig robotgräsklippare som kan hantera sluttningar med en lutning på 40%. 

  Husqvarna Automower® 315
  För mediumstora komplicerade gräsytor upp till 1500 m². Husqvarna Automower® 315 är en välutrustad 4-hjulig robotgräsklippare som kan hantera sluttningar med en lutning på upp till 40%. 

  Husqvarna Automower® 420
  Avancerad robotgräsklippare för tomter upp till 2200 m² med många nya funktioner. 

  Husqvarna Automower® 430X
  Avancerad robotgräsklippare för tomter upp till 3000 m² med många nya funktioner som snabb automatisk uppladdning och uppgraderat tjuvlarm. Passar för särskilt svårklippta gräsmattor och har en extra dragkraft i hjulen som ger bättre prestanda på sluttande underlag. 

  Husqvarna Automower® 440
  Robust och pålitlig robotgräsklippare för upp till 4000m2
   

  Husqvarna Automower® 450X
  Förstaklassig modell från världsledaren inom robotgräsklippning med en klippkapacitet upp till 5000 m², samt många nya funktioner. Robotgräsklippare Husqvarna Automower® 450 X är smart nog att ta sig an utmaningar som stora och komplexa gräsmattor, trånga passager, hinder, tuff terräng och backar med lutningar upp till 45%. 

  Besök Husqvarnas webbplats för mer information om de olika modellerna 

  Robotgräsklippare från Honda

  Honda kallar sin robotgräsklippare, Miimo, för perfektionist. Miimo klipper ditt gräs när du vill, hur du vill och har inga problem för att arbeta under natten eller när det regnar. Den går tyst och laddar sig själv vid behov.  

  Du behöver inte passa på Miimo då den följer din trädgårds form på egen hand och två valda gånger i veckan gör den även en kantklippning. Det enda robotgräsklipparen behöver för att komma igång är en installation, på Maskiner Skog & Trädgård hjälper vi dig gärna med det. 

  Honda erbjuder två modeller av Miimo-robotgräsklippare:
  Miimo 310 
  För mindre trädgårdar upp till 2 000 m²

  Miimo 520
  För trädgårdar runt 3 000 m². 

  Miimo 3000
  Klarar upp till 4000 m². Klarar upp till 25 graders lutning (47%) IPX5-klassad ( kan tvättas med vattenslang) Koppla upp dig med mobilapp och gör dina inställningar.

  Båda gräsklipparna har samma funktioner, skillnaden är storleken på batteriet. Miimo 520 har ett större batteri och kan därför lägga mindre tid på att åka och ladda sig. 

  Läs mer om Miimo på Hondas webbplats

  Tillbehör - Garage Miimo

  Tillbehör - Garage

  Tillbehör - Skal

  Verksamhetsområden

  Robotgräsklippare

  Vill du ha en fin gräsmatta men slippa göra jobbet? Med våra robotgräsklippare är det fullt möjligt. Vi erbjuder robotgräsklippare av toppkvalitet från Honda och Husqvarna.

  Läs mer

  Trädgård

  Slit inte ut dig i onödan. Vi erbjuder trädgårdsutrustning som underlättar arbetet. Här hittar du gräsklippare, snöslungor, trimmers och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt maskiner för dig och din trädgård.

  Läs mer

  Skog

  Behöver du en riktigt bra motorsåg eller röjsåg för professionellt arbete i skogen, eller en såg för hobbybruk? Välkommen in till Maskiner Skog & Trädgård i Kalmar!

  Läs mer

  Batteriprodukter

  Förenkla ditt arbete med batteriserier från Husqvarna och Honda! De ger dig möjligheten att snabbt byta batteri från en maskin till en annan och därmed effektivisera ditt arbete. Kom gärna in till vår butik i Kalmar så hjälper vi dig.

  Läs mer

  Alkylatbensin ASPEN

  Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Aspen mack. Vi är återförsäljare av Aspen Alkylatbensin, alternativet som är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö. Se till att tanka smart, välkommen till Aspen.

  Läs mer

  Verkstad

  Behöver du hjälp med en reparation eller installation av din maskin? Kanske är det dags för en service? På Maskiner Skog & Trädgård har vi kunskapen och verktygen för att hjälpa dig. Välkommen in till vår vår verkstad i Kalmar!

  Läs mer