Reparationer, underhåll & service

  I vår egen verkstad i Kalmar har vi samlat mångårig erfarenhet samt kunskap om skogs- och trädgårdsmaskiner. Här utför vi reparationer, service och underhåll efter behov enligt gällande avtal för service samt reklamationer. Genom gott underhåll och lämplig kontroll försäkrar vi dig om kvaliteten samt maximerar livslängden för dina maskiner.
   
  Vår verkstadspersonal på Maskiner Skog & Trädgård har en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen. De är auktoriserade och har de rätta verktygen för reparation, service och underhåll av kända varumärken såsom Klippo, Husqvarna, Mcculloch, Honda, Gardena, Briggs & Stratton samt Jonsered. Vi hjälper dig med allt från installation, reparation och service. Hos oss kan du även förvara din robotgräsklippare över vintern. 
   
  Titta gärna in i vår verkstad som ligger i anslutning till vår butik på Wismarsvägen 2 i Kalmar, precis intill E22. Här hittar du även vår tankstation Aspen.  

  Servicepriser

  Verksamhetsområden

  Robotgräsklippare

  Vill du ha en fin gräsmatta men slippa göra jobbet? Med våra robotgräsklippare är det fullt möjligt. Vi erbjuder robotgräsklippare av toppkvalitet från Honda och Husqvarna.

  Läs mer

  Trädgård

  Slit inte ut dig i onödan. Vi erbjuder trädgårdsutrustning som underlättar arbetet. Här hittar du gräsklippare, snöslungor, trimmers och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt maskiner för dig och din trädgård.

  Läs mer

  Skog

  Behöver du en riktigt bra motorsåg eller röjsåg för professionellt arbete i skogen, eller en såg för hobbybruk? Välkommen in till Maskiner Skog & Trädgård i Kalmar!

  Läs mer

  Batteriprodukter

  Förenkla ditt arbete med batteriserier från Husqvarna och Honda! De ger dig möjligheten att snabbt byta batteri från en maskin till en annan och därmed effektivisera ditt arbete. Kom gärna in till vår butik i Kalmar så hjälper vi dig.

  Läs mer

  Alkylatbensin ASPEN

  Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Aspen mack. Vi är återförsäljare av Aspen Alkylatbensin, alternativet som är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö. Se till att tanka smart, välkommen till Aspen.

  Läs mer

  Verkstad

  Behöver du hjälp med en reparation eller installation av din maskin? Kanske är det dags för en service? På Maskiner Skog & Trädgård har vi kunskapen och verktygen för att hjälpa dig. Välkommen in till vår vår verkstad i Kalmar!

  Läs mer