Motorsågar  Ta ner träd och grenar med rätt utrustning. En bra motorsåg ska vara både robust och smidig på samma gång, den ska vara kraftfull nog att göra nytta i både skogen och trädgården. Ta hjälp av våra experter på Maskin Skog & Trädgård för att hitta rätt produkter för dig bland våra motorsågar från Husqvarna.

  Hos oss hittar du motorsågar för det minsta och det största arbetet, det finns något som passar alla.

  Se till att använda bra bränsle till dina maskiner, på vår tankstation Aspen, Wismarsvägen 2, hittar du Alkylatbensin. Läs mer om varför du ska välja Aspen Alkylatbensin här.
   

  Röjsågar

  Gallra igenväxta skogsvägar och ta hand om skog och mark på bästa sätt. Med trimmers och röjsågar från vårt sortiment från Honda och Husqvarna kan du känna dig säker på att din utrustning håller. Oavsett om du är ute efter utrustning för ett litet arbete i trädgården eller ett stort krävande arbete i skogen så har vi rätt utrustning till dig. Välkommen in till oss på Maskiner Skog & Trädgård. 

  Upptäck hela sortimentet för röjsågar och trimmers på Honda och Husqvarnas egna webbplatser 

  Se till att använda bra bränsle till dina maskiner, på vår tankstation Aspen, Wismarsvägen 2, hittar du Alkylatbensin. Läs mer om varför du ska välja Aspen Alkylatbensin här.

  Skyddsutrustning

  Rätt maskiner och rätt utrustning är en förutsättning för att kunna utföra ett effektivt och säkert arbete i skogen eller trädgården. Maskiner, Skog & Trädgård har samlat ett brett urval av skyddsutrustning tillsammans med tillbehör som underlättar ditt arbete.
   
  Kom in till oss för att se vilken utrustning som behövs för att du ska kunna utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt, utan materiella eller praktiska problem.
   

  Verksamhetsområden

  Robotgräsklippare

  Vill du ha en fin gräsmatta men slippa göra jobbet? Med våra robotgräsklippare är det fullt möjligt. Vi erbjuder robotgräsklippare av toppkvalitet från Honda och Husqvarna.

  Läs mer

  Trädgård

  Slit inte ut dig i onödan. Vi erbjuder trädgårdsutrustning som underlättar arbetet. Här hittar du gräsklippare, snöslungor, trimmers och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt maskiner för dig och din trädgård.

  Läs mer

  Skog

  Behöver du en riktigt bra motorsåg eller röjsåg för professionellt arbete i skogen, eller en såg för hobbybruk? Välkommen in till Maskiner Skog & Trädgård i Kalmar!

  Läs mer

  Batteriprodukter

  Förenkla ditt arbete med batteriserier från Husqvarna och Honda! De ger dig möjligheten att snabbt byta batteri från en maskin till en annan och därmed effektivisera ditt arbete. Kom gärna in till vår butik i Kalmar så hjälper vi dig.

  Läs mer

  Alkylatbensin ASPEN

  Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Aspen mack. Vi är återförsäljare av Aspen Alkylatbensin, alternativet som är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö. Se till att tanka smart, välkommen till Aspen.

  Läs mer

  Verkstad

  Behöver du hjälp med en reparation eller installation av din maskin? Kanske är det dags för en service? På Maskiner Skog & Trädgård har vi kunskapen och verktygen för att hjälpa dig. Välkommen in till vår vår verkstad i Kalmar!

  Läs mer