Åkgräsklippare


  Gör ett stort jobb enkelt och bekvämt! Maskiner Skog & Trädgård hjälper dig hitta en passande åkgräsklippare för just dig och dina behov. Vi har ett brett utbud av åkgräsklippare från Husqvarna och Honda, som passar allt från en mindre trädgårdar till professionell användning. Med våra maskiner slipper du köpa en maskin för varje årstid, då vi har komplement som uppsamlare, vagnar, borstar och snöslungor som gör att du har användning av din "gräsklippare" året om. 

  Hos oss kan du välja mellan två olika typer av åkgräsklippare, Husqvarna Riders och traktorer. Inom de två typerna finns det flera modeller att välja mellan, detta för att du ska kunna hitta en klippare som passar dina behov.  

  Upptäck hela sortimenten för åkgräsklippare - klicka dig in på Husqvarna Rider eller Traktor och Hondas webbplats.

  Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt modell för er trädgård!

  Gräsklippare  Stor eller liten trädgård? Vi har någonting för alla typer av gräsmattor, oavsett om du vill täcka av större eller mindre ytor. Det finns en rad typer av gräsklippare med eller utan drivning, uppsamlare, bioklipp och sidutkast.


  Välj mellan maskiner från HondaHusqvarna eller Klippo.

  Välkommen in till butiken så hjälper vi dig att hitta rätt gräsklippare för er trädgård! 


  Se till att använda bra bränsle till dina maskiner, på vår Aspen tankstation, Wismarsvägen 2, hittar du Alkylatbensin. Läs mer om varför du ska välja Aspen Alkylatbensin här
   

  Trimmer
  Håll din trädgård i schack. På Maskiner Skog & Trädgård hittar du kraftfulla, slitstarka och mångsidiga grästrimmers. Vi har ett brett sortiment, från små eltrimmers upp till stora bensindrivna trimmers för professionellt bruk. Välj mellan 2-takts och 4-takts motorer eller batteri och eldrivna trimmers. Vi erbjuder även kombimaskiner där du kan använda motorkroppen med olika tillbehör, läs mer om detta på Honda Versatool webbplats.
  Välkommen in i butiken så berättar vi mer!

  Läs mer om trimmers på Gardena, Husqvarna och Hondas webbplatser.
   

  Häcksaxar

  En vacker häck är ofta avgörande för intrycket av en trädgård, det är också något som kan kännas jobbigt att genomföra vilket leder till att häcken växer sig allt större och större. Se till att ha rätt utrustning och finslipa häcken smidigt och enkelt! Hos oss på Maskiner Skog och Trädgård hittar du marknadens mest praktiska och hållbara häcksaxar från Husqvarna. Vi hjälper dig hitta rätt häcksax för dina behov.  
   
  Välkommen in till vår butik i Kalmar för mer information om vårt utbud! Upptäck hela sortimenten för häcksaxar hos Husqvarna och Honda.

  Lövblåsar

  Få jobbet gjort utan att slita ut kroppen. Hos oss hittar du ergonomiska och användarvänliga lövblåsar för att röja i trädgården eller för att hålla gator och torg rena från höstlövens invasion. 

  Välkommen in till butiken i Kalmar för mer information om vårt utbud. Upptäck hela sortimenten för lövblåsare på Husqvarna och Hondas webbplatser.

  Se till att använda bra bränsle till dina maskiner, på vår tankstation Aspen, Wismarsvägen 2, hittar du Alkylatbensin. Läs mer om varför du ska välja Aspen Alkylatbensin här.

  Jordfräsar

  Börja om från början! Anlägg ett trädgårdsland eller tillför jorden med syre. Oavsett om du vill ha en grönskande trädgård eller ett trädgårdsland med grödor så behöver jorden bearbetas ibland. Se till att få det gjort på ett ergonomiskt och enkelt sätt med en jordfräs. 

  Maskiner Skog & Trädgård i Kalmar hjälper dig att hitta rätt jordfräs för rätt 
  ändamål från Honda eller Husqvarna

  Snöslungor

  Var redo för en riktigt hård vinter. Snötäckt landskap är vackert men kan också vara besvärligt när du ska ta dig fram. Gör det enkelt för dig, använd en snöslunga för att göra det lättframkomligt i din trädgård och på trottoaren. Vi hjälper dig hitta en användbar och lätthanterlig snöslunga från Honda eller Husqvarna.

  Pumpar

  Forcera vattenhinder och för tillbaka vattenmassor dit de hör hemma. I vårt 
  utbud av pumpar från Honda hittar du allt från stora industripumpar till enklare 
  pumpar. Välj en produkt som passar dig!
   

  Elverk

  I dagens samhälle är vi ständigt beroende av en god elförsörjning i det mesta vi gör. 
  Vi erbjuder elverk för både professionellt och privat bruk, från små tysta elverk som är perfekta för båten eller campingsemestern till industrielverk för mobilt arbete.  

  Upptäck hela sortimentet av elverk på Hondas webbplats 

  Tillbehör

  Rätt maskiner och rätt utrustning är en förutsättning för utföra ett effektivt och säkert
  arbete i skogen eller trädgården. Maskiner, Skog & Trädgård har samlat ett brett urval 
  av skyddsutrustning tillsammans med tillbehör som underlättar ditt arbete. 
   
  Kom in till oss för att se vilken utrustning som behövs för att du ska kunna utföra ditt 
  arbete på bästa och säkraste vis, utan materiella eller praktiska problem.


  Verksamhetsområden

  Robotgräsklippare

  Vill du ha en fin gräsmatta men slippa göra jobbet? Med våra robotgräsklippare är det fullt möjligt. Vi erbjuder robotgräsklippare av toppkvalitet från Honda och Husqvarna.

  Läs mer

  Trädgård

  Slit inte ut dig i onödan. Vi erbjuder trädgårdsutrustning som underlättar arbetet. Här hittar du gräsklippare, snöslungor, trimmers och mycket mer. Vi hjälper dig att hitta rätt maskiner för dig och din trädgård.

  Läs mer

  Skog

  Behöver du en riktigt bra motorsåg eller röjsåg för professionellt arbete i skogen, eller en såg för hobbybruk? Välkommen in till Maskiner Skog & Trädgård i Kalmar!

  Läs mer

  Batteriprodukter

  Förenkla ditt arbete med batteriserier från Husqvarna och Honda! De ger dig möjligheten att snabbt byta batteri från en maskin till en annan och därmed effektivisera ditt arbete. Kom gärna in till vår butik i Kalmar så hjälper vi dig.

  Läs mer

  Alkylatbensin ASPEN

  Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Aspen mack. Vi är återförsäljare av Aspen Alkylatbensin, alternativet som är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö. Se till att tanka smart, välkommen till Aspen.

  Läs mer

  Verkstad

  Behöver du hjälp med en reparation eller installation av din maskin? Kanske är det dags för en service? På Maskiner Skog & Trädgård har vi kunskapen och verktygen för att hjälpa dig. Välkommen in till vår vår verkstad i Kalmar!

  Läs mer