Verksamhetsområden

  Robotgräsklippare

  Vill du ha en fin gräsmatta men slippa göra jobbet? Med våra robotgräsklippare på Maskiner Skog och Trädgård är det fullt möjligt. Vi erbjuder robotgräsklippare av toppkvalité från Honda och Husqvarna.

  Läs mer

  Trädgård

  Slit inte ut dig i onödan. Det finns många bra maskiner du kan använda dig av i ditt trädgårdsarbete som underlättar och är hälsosammare för din kropp. Maskiner Skog och Trädgård i Kalmar hjälper dig hitta rätt maskiner för dig och din trädgård.

  Läs mer

  Skog

  Behöver du en riktig bra motorsåg eller röjsåg för professionellt arbete i skogen? Eller en såg för hobbybruk? Maskiner Skog & Trädgård i Kalmar hjälper dig från det minsta till det största projektet. Välkommen in till oss.

  Läs mer

  Batteriprodukter

  Förenkla ditt arbete med batteriserier från Husqvarna och Honda! De ger dig möjligheten att snabbt byta batteri från en maskin till en annan och därmed effektivisera ditt arbete. Kom gärna in till vår butik i Kalmar så hjälper vi dig.

  Läs mer

  Alkylatbensin ASPEN

  Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Aspen mack. Vi är återförsäljare av Aspen Alkylatbensin, alternativet som är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö. Se till att tanka smart, välkommen till Aspen.

  Läs mer

  Verkstad

  Behöver du hjälp med en reparation eller installation av din maskin? Kanske är det dags för en service? På Maskiner Skog & Trädgård har vi kunskapen och verktygen för att hjälpa dig. Välkommen in till vår vår verkstad i Kalmar!

  Läs mer